archive
Grote Namen - 11 w/ Jetti Steffers Live @ Blijdorp Winterfestival

Grote Namen - 11 w/ Jetti Steffers Live @ Blijdorp Winterfestival

jetti samira ben messaoud

airdate: -

shows:

grote namen

De elfde aflevering van Grote Namen wordt op zaterdag 2 december vanaf Blijdorp Winter Festival in de Van Nelle Fabriek uitgezonden, waar Operator Radio met een eigen stage staat. Deze keer wordt Jetti Steffers een uur lang geïnterviewd door Samira Ben Messaoud over haar club BAR, muziek, het Rotterdamse nachtleven en haarzelf. Daarnaast brengt Jetti muzieknummers mee die voor haar een speciale betekenis hebben.

Jetti Steffers Jetti Steffers (1985) is samen met Kristian de Leeuw eigenaar en programmeur van BAR, een club in het hart van Rotterdam. BAR is ontstaan uit onvrede over het nachtleven waarna Jetti en Kris (soms illegale) feesten zijn gaan geven op verschillende gebruikte en ongebruikte plekken in Rotterdam. Na 1 jaar vonden zij een thuisbasis op de west-kruiskade waar zij ongeveer 60 man kwijt konden. Na 1,5 jaar verhuisden ze naar de Schiekade waar ze niet 60 maar 600 man kwijt kunnen en in januari 5 jaar zitten.

Grote Namen Grote Namen is onderdeel van Culture Radio over het Rotterdamse kunst- en cultuuraanbod, in de breedste zin van het woord. Alle gasten zijn zeer verschillend, maar hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn van grote waarde voor Rotterdam.