archive
Grote Namen - 17 w/ Elfie Tromp

Grote Namen - 17 w/ Elfie Tromp

samira ben messaoud

airdate: -

shows:

grote namen
Play set

De Rotterdamse Elfie Tromp komt donderdag 7 juni naar de studio van Operator om te vertellen over haar eerste dichtbundel Victorieverdriet, over de donkere periode die ze doorging nadat haar relatie ineens verleden tijd was. In een uur wordt ze door Samira Ben Messaoud ondervraagd over liefdesverdriet, de kunst van het schrijven en zichzelf. Daarnaast brengt Elfie muzieknummers mee die voor haar een speciale betekenis hebben.

Elfie Tromp
Elfie Tromp (1985) is schrijfster, theatermaakster, columnist en presentator. Elfies debuutroman 'Goeroe' uit 2013 werd genomineerd voor Beste Rotterdamse Boek. Haar tweede roman 'Underdog' werd gepubliceerd in 2016 en genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en de Dioraphte literatuurprijs. Over haar verdriet na de breuk met haar ex maakte ze ook een theatervoorstelling: 'Monster Love Town'.


Grote Namen

Grote Namen is onderdeel van Culture Radio over het Rotterdamse kunst- en cultuuraanbod, in de breedste zin van het woord. Alle gasten zijn zeer verschillend, maar hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn van grote waarde voor Rotterdam.