archive
Grote Namen - 03 w/ Aruna Vermeulen

Grote Namen - 03 w/ Aruna Vermeulen

samira ben messaoud

airdate: -

shows:

grote namen
Play set

De derde gast van Grote Namen is Aruna Vermeulen, directeur van het HipHopHuis. In een uur wordt ze door Samira Ben Messaoud ondervraagd over jongeren en cultuur in Rotterdam, breakdance, het HipHopHuis, en natuurlijk haarzelf. Daarnaast brengt Aruna muzieknummers mee die voor haar een speciale betekenis hebben.

Aruna Vermeulen
Aruna Vermeulen (1976) is directeur van het HipHopHuis in Rotterdam, dat in 2002 is opgericht om een thuishaven te bieden aan hiphop liefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Hiermee bereikt ze jaarlijks 25.000 jongeren die met hiphop- muziek, dans, of street art bezig zijn. Met het doel ongelijkheid te bestrijden, zet Aruna zich daarnaast in voor de ontwikkeling van leiderschap bij jongeren en vernieuwingen in het cultuurbeleid. Eerder vloog ze als breakdancer de wereld over.

Grote Namen
Grote Namen is onderdeel van Culture Radio over het Rotterdamse kunst- en cultuuraanbod, in de breedste zin van het woord. Alle gasten zijn zeer verschillend, maar hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn van grote waarde voor Rotterdam.